CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Feb 15, 2009

-my birthday-

Date : Sunday, February 15, 2009
Time : 10pm
Place : La Queen

Mmg x d jangka masa berlalu sgt cpt lau d tunggu mmg terasa lame tp klu d biarkn mcm xterasa, btl ke aku dah 24thn ni...owh tq god....tp setiap org same je akan lalui apa yg telah d lalui org yg sblm kite, cumenyer zaman yg berubah... aku nk storey skit about my celebration birthday at lq...i think its simple birthday party celebration but i very happing...walaupun simple yg penting ia d raikn dgn penuh bermakna...walaupun xseberapa, tp mlm tue adalah mlm yg penuh gemilang... mulanya terdetik d fikiran tok menyambut d rumah my bro (zaki), tp mcm ada konflik skit..and ada 2 option time tue...nk wat kat uma or party...last2 aku pun wat last minute decision tok wat kat La Queen...Kek memeng book ngn my sis jer...my sis mmg terer wat kek...so sape yg nk book leh ar..huhuhu ni ka kek yg my sis wat khas tok birthday party aku...ermmm bsr la gak kek nie...siap ada pic aku lg..tq my sis..love u...huhuhu.. bile sampai mlm 15bh tue, aku n my group wait tetabu kat dpn lq..tunggu punyer tunggu...mcm xder org pun yg dtg...cuak gak time tue...yg dtg hanye member2 terdekat...member yg lame xjumpe tue..xnmpk lgsg...aku cuak giler ar...yg bdk2 da lame dtg tue da tanye2 bile nk start, walhal ramai lg yg xdtg nie...xtau ar maner diorg nie..lmbt giler smpai...tp xper aku still tunggu... sorang demi sorang, group by group pun dtg...kira lega skit ar aku nila ramai da kelihatan dtg...xder ar rase malu sgt...pastu ada gak yg call ckp lambt..tp xper ar kiteorg tunggu... jam pun berlalu dgn cpt, ramai yg nk keje sok nyer..terpakse la start...maner yg lmbt xpt nk tunggu...so party pun start... dimulakn dgn kata2 aluan dr mc....tau xsape mc tue...jeng jeng jeng...ayu...tq ayu jd mc...pastu mula la party meniup lilin n potong kek...sbnarnya byk pic tp kat bobo...t dia bg, aku upload ar pic2 br ekk...ni maner yg ada la...ok xper..ada 1 video jer...hehehe ni pun tgh potong kek..diorg dok mencarut aku..giler la diowang...xtau ker aku malu..hehehehe pic time potong kek..huhuhu
video

antara tetamu yg hadir...





0 comments: